EriaPro - spălătorie și curățătorie chimică ecologică

Serviciile EriaPro

Servicii profesionale de spălătorie

Folosirea agenților de dedurizare a apei, a aditivilor și a detergenților de calitate superioara va determina ca hainele și lenjeria dvs. să nu mai prezinte “depozite” de calcar, culorile să fie mai “vii”, murdăria să se depuna mai greu și sa fie mai ușor de indepartat.

Călcat profesional

Pentru ca hainele dvs. să arate impecabil, lasă calcatul in seama noastră. Pe lânga faptul că scapi de o corvoada care iți dădea bătai de cap, acum ai siguranța că nu vei avea parte de surprize neplacute.

Servicii de colectare și livrare

Pentru că timpul dvs. este limitat, puteţi comandă on-line sau telefonic. Un angajat al firmei noastre va veni la domiciliul dvs. în intervalul specificat şi va prelua comandă, respectiv va livra articolele curăţate.

Curățare chimică ecologică

Curățarea chimica se aplică in procese diverse, unei game variate de materiale: piele, blănuri, bumbac, stofă, etc. Uzura minimă pe care o implica curățarea chimica determina prelungirea duratei de viata a hainelor dvs., acestea păstrându-și calitațile.

Servicii de inlăturat pete

Inlăturarea petelor se efectuează cu ajutorul unui utilaj special, folosindu-se agenți de curățare adecvați fiecarui tip de pată, în funcție de natura acesteia și de materialul pătat. Incercarea neavizata de inlăturare a petelor poate duce la fixarea permanentă a acestora.

Curățare haine din piele și blană

Este un proces special care utilizează tratamente delicate, dar eficiente. La fiecare schimbare de anotimp este indicat să curăţaţi încălţămintea pentru ai prelungi viaţă. Vă garantăm că veţi primi articolele din pielărie și/sau din blană, exact aşa cum le doriţi, curate și strălucind de vitalitate.

Curățare covoare

Covoarele se curata mecanizat, cu utilaje profesionale și detergenti speciali. Uzura redusa, curațarea in profunzime si improspatarea culorilor vor face ca dupa acest proces, covoarele dvs. să arate ca noi.

Curățare și spălare draperii și perdele

Curăţare completă şi atentă în mod rapid şi comod. În funcţie de compoziţia materialului, acestea se spală sau se curată ecologic, astfel încât să nu-şi modifice dimensiunile iniţiale, să fie împrospătate culorile, iar aspectul lor să fie că nou.

Curățare uniforme și haine speciale

Pe aceia dintre dumneavoastră, pe care meseria va impune folosirea de uniforme sau haine speciale, pot beneficia de calitate serviciilor oferite de Eria Pro.

Vezi lista de prețuri si ofertele speciale